Program TV
Wszystkie programy
Sortuj:
  • najpopularniejsze
  • alfabetycznie
Czym chata bogata
sobota 14:50 CET 7:50 CST
Czym chata bogataJak mieszkają największe gwiazdy disco polo? Marcin Kotyński zagląda tam, gdzie jeszcze nie było kamer.
Disco Gramy
poniedziałek-piątek 12:45 CET 5:45 CST
Disco GramyHumor, cięte komentarze prowadzącego Roberta „Mykee” Jarka i sonda uliczna Mariana Skowronka.
Doda. 12 kroków do miłości
niedziela 18:50 CET 11:50 CST
Doda. 12 kroków do miłościDorota Rabczewska bierze udział w odważnym uczuciowym eksperymencie. Chce odnaleźć prawdziwą miłość.
Ewa gotuje
sobota-niedziela 13:10 CET 6:10 CST
Ewa gotujeProgram kulinarny Ewy Wachowicz, która zdradza kulinarne sekrety i podpowiada, jak gotować smacznie, szybko i zdrowo!
Gwiazdy na dywaniku
 
Gwiazdy na dywanikuZ przyjemnością, ale i nie bez złośliwości, stylizacje gwiazd ocenia Joanna Horodyńska i Tomasz Jacyków.
Interwencja
poniedziałek-piątek 3:05 CET 20:05 CST
InterwencjaHistorie i dramaty zwykłych ludzi. Dla wielu widzów program jest ostatnią szansą na sprawiedliwość i pomoc.
Kabaret na żywo
 
Kabaret na żywoKabaretowe show z niezbędną do życia dawką dobrego humoru. Absolutny top i nazwiska, które bronią się same.
Kabaret na żywo. Młodzi i Moralni
 
Kabaret na żywo. Młodzi i MoralniKabaret Moralnego Niepokoju oraz Kabaret Młodych Panów łączą siły! Nowa odsłona niedzielnego pasma Polsatu.
Kabaret na żywo. Nowy skŁad
 
Kabaret na żywo. Nowy skŁadNiedzielne pasmo Polsatu pełne humoru. Skecze, żarty, piosenki i goście specjalni. Zakończ weekend z uśmiechem!
Kołowrotek
wtorek 16:55 CET 9:55 CST
KołowrotekDoświadczony wędkarz i doktor ichtiologii Adam Tański wyrusza nad najbardziej malownicze łowiska.
Kopernik była kobietą
niedziela 21:10 CET 14:10 CST
Kopernik była kobietąPoczuj się jak odkrywca! Wspólnie z Mileną Harzyńską i Olą Kot wejdź do Centrum Nauki Kopernik. `
Łowcy nagród
niedziela 18:05 CET 11:05 CST
Łowcy nagród„Łowcy nagród” to teleturniej, w którym o wielkości wygranej decydują sami uczestnicy! Zgłoś się do programu już teraz!
Nasz nowy dom
poniedziałek-piątek 15:45 CET 8:45 CST
Nasz nowy domProgram pokazuje, jak w krótkim czasie gruntownie wyremontować dom, odmieniając komuś życie.
Nie ma cwaniaka na discopolaka
sobota 15:00 CET 7:00 CST
Nie ma cwaniaka na discopolakaGwiazdy disco polo mierzą się z wyzwaniami, jakie przygotował dla nich Wojtek Kaczmarczyk.
Ostre pytania - będzie bang!
sobota 15:45 CET 8:45 CST
Ostre pytania - będzie bang!Pytania, których jeszcze nikt wcześniej nie zadał? Zaskakujące odpowiedzi. To wszystko w nowym programie!
Poszukiwacze historii
czwartek 16:55 CET 9:55 CST
Poszukiwacze historiiZapaleni pasjonaci - Olaf Popkiewicz oraz Sebastian Witkowski wykopią skarby! Znajdą m.in. wóz pancerny!
Randka z nieznajomym
poniedziałek 4:30 CET 21:30 CST
Randka z nieznajomymProgram dla singli, którzy mają niepowtarzalną szansę spotkać swoją wymarzoną połówkę. Co ich czeka?
Ślubne pogotowie Izabeli Janachowskiej
poniedziałek 17:45 CET 21:25 CST
Ślubne pogotowie Izabeli JanachowskiejWymarzony ślub i problemy? Na pomoc rusza Izabela Janachowska - ekspertka od weselnych zadań specjalnych.
Śluby Gwiazd
sobota 23:30 CET 16:30 CST
Śluby GwiazdPrzedstawiamy kulisy przygotowań do ślubu m.in. Agnieszki Radwańskiej, Michała Wiśniewskiego oraz Kajry i Sławomira.
Suknie marzeń Izabeli Janachowskiej
sobota 23:55 CET 16:55 CST
Suknie marzeń Izabeli JanachowskiejJak zdecydować się na jedną kreację, gdy na rynku mody ślubnej jest tak wiele sukni? W wyborze pomaga ekspertka.
Taaaka ryba
 
Taaaka rybaPoznaj uroki wędkarskich zakątków w kraju i na świecie. Ekscytująca przygoda z niezwykłymi rybami.
Wolni od długów
niedziela 18:50 CET sobota 21:45 CST
Wolni od długówPoruszające historie i dawka wiedzy, jak wyjść z trudnej sytuacji finansowej. Co zrobić, aby nie popełniać wcześniejszych błędów?
Wydarzenia
poniedziałek-piątek 20:55 CET 13:55 CST
WydarzeniaCodzienny serwis informacyjny. Jeden z filarów Telewizji POLSAT i kanału informacyjnego Polsat News.