Program TV
Wszystkie seriale
Sortuj:
  • najpopularniejsze
  • alfabetycznie
Miasto Długów
niedziela 14:00 CET sobota 18:05 CST
Miasto DługówWindykacja od kuchni. Długi to często dramaty, ale jak się okazuje, ich egzekutor nie musi być wcale bezwzględnym służbistą.
Kuchnia
niedziela 16:50 CET sobota 20:00 CST
KuchniaGwiazdorska obsada, zabawne dialogi i aromaty francuskiej kuchni - oto przepis na najzabawniejszy i najsmaczniejszy serial.
48h. Zaginieni
poniedziałek-piątek 20:05 CET 13:05 CST
48h. ZaginieniEmocjonująca produkcja o pracy policyjnej grupy operacyjnej do spraw osób zaginionych. Ich wrogiem jest czas...
Więzienie
poniedziałek-piątek 15:30 CET 8:30 CST
WięzienieSerial opisuje życie za murami Zakładu Karnego. Współegzystują tam dwie różne grupy – skazani i służba więzienna.
Kowalscy kontra Kowalscy
 
Kowalscy kontra KowalscyPlejada gwiazd, a do tego ogromna dawka dobrego humoru – tak potrzebnego nam w obecnych czasach!
Komisarz Mama
środa 17:45 CET 10:45 CST
Komisarz MamaKomisarz Maria Matejko obdarzona niezwykłą intuicją po dziesięciu latach wraca do pracy w Wydziale Kryminalnym...
Zawsze warto
 
Zawsze wartoSerial z Weroniką Rosati, Katarzyną Zielińską i Julią Wieniawą. Niesamowite historie trzech kobiet z różnych światów.
GOPR - na ratunek
wtorek 17:20 CET 10:20 CST
GOPR - na ratunekSerial o misji Górskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego. Jak wyglądają prawdziwe akcje ratowników?
Misja Weteran
środa 17:20 CET 10:20 CST
Misja WeteranSpojrzenie na historie polskich żołnierzy, którzy brali udział w misjach poza granicami kraju.
Budowlańcy
czwartek 16:30 CET 9:30 CST
BudowlańcyPraca na budowie to szybkie terminy, trudne zlecenia i wymagający klienci… Jak sobie radzą sobie profesjonaliści?
Nastoletni tatuśkowie – łatwo nie jest
piątek 16:30 CET 9:30 CST
Nastoletni tatuśkowie – łatwo nie jestTomasz Jacyków, gdy został ojcem miał 15 lat. Tomek spod Łukowa 14. Gdy Piotr z Olą kupował test miał 17 lat, a ona 13...
Górale
poniedziałek 16:30 CET 9:30 CST
GóraleKamera towarzyszy ludziom z gór przy pracy czy wypoczynku. Rejestruje radość, porażki i życiowe problemy.
Drwale i inne opowieści Bieszczadu
środa 16:30 CET 9:30 CST
Drwale i inne opowieści BieszczaduŻycie bieszczadzkich drwali – ludzi niepokornych, twardych i wykonujących niebezpieczny zawód.
Daleko od noszy<br> - Reanimacja
sobota-niedziela 9:35 CET 2:35 CST
Daleko od noszy
- Reanimacja
Najbardziej zwariowany personel medyczny zmierzy się z nowymi wyzwaniami i zaskakującymi wydarzeniami.
Na ratunek 112
poniedziałek-piątek 23:40 CET 16:40 CST
Na ratunek 112Serial docu-soap prezentujący kulisy dramatycznej pracy dyspozytorów z Centrum Pomocy Ratunkowej.
Pierwsza miłość
poniedziałek-piątek 21:55 CET 14:55 CST
Pierwsza miłośćSkomplikowane i dramatyczne losy Marysi Radosz i jej bliskich, ale też pełne radosnych chwil i miłosnych zauroczeń.
Policjantki i Policjanci
poniedziałek-piątek 19:20 CET 12:20 CST
Policjantki i PolicjanciDynamiczny i pełen zwrotów akcji serial opowiadający historię dwóch oddziałów patrolujących ulice Wrocławia.
Przyjaciółki
piątek 17:45 CET 21:25 CST
PrzyjaciółkiInga, Patrycja, Zuza i Anka o każdej porze znajdą dla siebie czas i wspierają się w dowolnej, życiowej sytuacji.
Chłopaki do wzięcia
piątek 16:55 CET 9:55 CST
Chłopaki do wzięciaPochodzą z małych wsi i miasteczek. Mają niewielkie perspektywy, mimo to z wiarą szukają partnerek na całe życie.
Trudne sprawy
poniedziałek-piątek 18:30 CET 11:30 CST
Trudne sprawyOpowieści o zdradach, codziennych kłopotach i tajemnicach bohaterów – ludzi żyjących tuż obok nas.
Dlaczego ja?
poniedziałek-piątek 22:55 CET 15:55 CST
Dlaczego ja?Historie osób żyjących obok nas. Zmagając się z przeciwnościami, szukają odpowiedzi: dlaczego mnie to spotkało?
Świat według Kiepskich
poniedziałek-piątek 22:30 CET 15:30 CST
Świat według KiepskichKultowy polski sitcom, który nie ma sobie równych na polskim rynku telewizyjnym i wciąż zyskuje nowych fanów.
Malanowski i Partnerzy
poniedziałek-piątek 15:00 CET 8:00 CST
Malanowski i PartnerzyPiątka prywatnych detektywów rozwiązuje sprawy kryminalne, zgłaszane przez klientów tytułowego biura.
Pielęgniarki
poniedziałek-piątek 9:30 CET 2:30 CST
PielęgniarkiSkomplikowane koleje życia wspaniałych kobiet wykonujących trudny, ale bardzo szlachetny zawód pielęgniarki.
Gliniarze
poniedziałek-piątek 8:00 CET 1:00 CST
GliniarzeTrzymające w napięciu sprawy kryminalne i najnowsze rozwiązania w walce z przestępczością.
W rytmie serca
 
W rytmie sercaRomans i medyczne zagadki ze szczyptą kryminału w tle. Poznaj losy bohaterów na życiowym zakręcie.